Finnhouse Post & Beam

Elk Finnhouse is uniek en maatwerk, geheel ontworpen en gemaakt naar uw wensen. Natuurlijk en duurzaam wonen in hout …. van Finnhouse

web-2

Post & Beam

Het Post & Beamsysteem maakt gebruik van zware houten kolommen en liggers om de constructie op te bouwen. De ruimten die ontstaan tussen de kolommen en liggers worden gevuld met glas of met isolatiewanden. Door de zichtbare houtconstructie ontstaat een opmerkelijke detaillering met een moderne uitstraling, open architectuur is mogelijk.

De Palen (Posts) en Balken (Beams) worden in Finland geproduceerd uit gelamineerde vuren balken. Ze worden onderling verbonden met pen en gat verbindingen waardoor een zelfdragend stabiel frame van de woning ontstaat. Het dak kan bestaan uit een nokgording met sporen waardoor een groot gedeelte van de kapconstructie zichtbaar is. Daarboven op wordt een isolatieplaat aangebracht.

De glasruiten worden direct tussen de framedelen geplaatst en de kolommen worden aan de buitenzijde geïsoleerd, waardoor aan de buitenzijde een modern en strak beeld ontstaat.

De binnenzijde van de woning behoudt zijn houtconstructie in het zicht en de open vlakken kunnen worden afgewerkt met stucwerk, steen, houten delen e.d. Hierin is veel variatie mogelijk. Door extra isolatie kan een zeer hoge isolatiewaarde worden verkregen.

.

Eenvoudig en transparant, maar ook elegant en een prachtige uiting van vakmanschap. Dat ziet u alleen bij de Post (paal) en Beam (balk) bouwmethode. De kracht van deze woningen zit niet alleen in de zichtbaarheid van de houten constructie.

Het is ook een uitstekende bouwmethode om mooie grote, open ruimtes te creëren, waarbinnen u bijzonder veel mogelijkheden heeft om uw eigen stijl erin te verwerken. Van strak en modern tot rustiek en landelijk.

De basis bestaat uit een zelfdragend massief houten frame. Wat u daar tussen plaatst, is volledig aan u zelf om te bepalen. Daarin is veel variatie mogelijk, van grote glazen puien of isolatiewanden aan de buitenkant tot stucwerk, steen of houten delen binnenin de woning.

Vraag meer informatie aan over de Finnhouse POST & BEAM

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Heb je al een kavel in bezit?(verplicht)

 Ja Nee

Wat is de locatie van de kavel?