Finnhouse Logwoningen

Elk Finnhouse is uniek en maatwerk, geheel ontworpen en gemaakt naar uw wensen. Natuurlijk en duurzaam wonen in hout …. van Finnhouse

6004-3295-Domburg-DSC_3270-web

Logwoningen

Logbouw is de bewezen bouwmethode die in Scandinavische landen veelvuldig wordt toegepast. Deze bouwmethode geeft door haar profiel en uitstekende hoeken een woning het robuuste karakter, dat zich van andere woningen onderscheid.

Een loghuis is gemaakt uit houten balken, die op elkaar gestapeld worden. Logbouw wordt ook houtstapelbouw genoemd.  Het basismateriaal bestaat uit grenen balken (logs). De logs worden in Finland geproduceerd, volledig computergestuurd, waardoor een nauwkeurige passing van de logs voor perfect sluitende wanden zorgt.

Naast de unieke uitstraling van de logs, hebben de logs uitstekende isolatie eigenschappen. Dat kan daarnaast nog aanmerkelijk verbeterd worden door het toepassen van een isolerende voorzetwand aan de binnen- (of buiten) zijde van uw woning.

Houten loghuizen bieden een unieke en rustieke uitstraling en zijn daarom al eeuwenlang erg geliefd. Elke stam is anders en geen enkele log is hetzelfde. Daarmee is elk loghuis een kunststuk op zich. Naast de unieke uitstraling,
hebben ze ook uitstekende isolerende eigenschappen en zijn ze uiterst duurzaam te noemen.

De logwanden zijn op verschillende manieren af te werken. Een strak wit gestucte binnenkant of toch een natuurlijke houten afwerking. Nagenoeg elke afwerking is mogelijk. Zo kunt u het interieur variëren met afwerkingen en kunt u uw gewenste sfeer per kamer realiseren.

Vraag meer informatie aan over de Finnhouse LOGwoningen

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Heb je al een kavel in bezit?(verplicht)

 Ja Nee

Wat is de locatie van de kavel?