Winkelcentrum Gytsjerk

winkelcentrum Gytsjerk

Nieuwbouw winkelcentrum Gytsjerk

Wonen dichtbij de stad en toch genieten van het buitenleven

winkelcentrum Gytsjerk

Binnenkort in de verhuur:

Vijf extra brede rijwoningen in Gytsjerk

Het begrip ‘rijwoning’ doet deze fraaie woningen eigenlijk tekort. Deze 5 bijzondere woningen in het hart van Gytsjerk, zijn bijna een meter breder dan een standaard rijwoning. De grote gevels hebben veel en grote ramen waardoor u volop profiteert van de inval van daglicht.

Het speelse rijtje biedt een afwisselende aanblik met variatie in kapvorm. Kiest u voor de hoekwoning met de hoge kap of valt u direct op de tussenwoning? In alle woningen is daglicht in alle ruimten, dat maakt de woning heerlijk om in te wonen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer waar plaats is voor een mooie open keuken. Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, met een aantal zonnepanelen wat prettig is voor uw energierekening.

Op de verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer aanwezig. Op de grote zolder is het zelfs mogelijk om twee extra slaapkamers toe te voegen en in plaats van dakramen voor dakkapellen te kiezen. De achtertuinen hebben een houten berging.

Verwachtte huurprijs is tussen de 700 en 800 euro.

Fase 1: de realisatie van een winkelcentrum met op de verdieping 4 2-laagse bovenwoningen. Daarnaast worden er aan de Riemersmastrjitte 5 rijwoningen gebouwd.

Fase 2 en 3: de ontwikkeling van de rest van het centrumgebied en de realisatie van een aantal appartementen en- of studio’s.

Planning winkelcentrum Gytsjerk
Het bouwplan van de eerste fase bestaat uit één gebouw, waarin winkels en enkele andere functies worden gevestigd. Op de verdieping van het gebouw komen vier bovenwoningen. Aan de Canterlandseweg en de Riemersmastrjitte zal DuurzaamWonen.nl een aantal woningen bouwen. In de tweede fase krijgen nieuwe winkeliers en (startende) ondernemers de kans om zich in het nieuwe centrum te vestigen. Ook realiseert DuurzaamWonen.nl in deze fase een aantal appartementen.

Naar verwachting gaat het winkelcentrum begin december open.

Binnenkort komen deze woningen in de verhuur en vind je hier meer informatie. Wil je bericht krijgen wanneer de start verhuur bekend is?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)