Ons team

‘Een team met passie voor duurzaam wonen én rendement’

Het team van Duurzaamwonen.nl bestaat uit 10 enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Door de juiste kennis en de juiste woningen aan te bieden via persoonlijk en direct contact.

Profiel Ronald Hoekstra

Bij Ronald Hoekstra staan dienstbaarheid, behulpzaamheid en tevreden klanten voorop. Na een opleiding in Small Business en Retail Management werkte hij eerst als filiaalmanager. Van wege de liefde voor de bouw liet hij zich omscholen. Als timmerman deed hij ervaring op in het bouwen van huizen. En in de twintig jaar als kopersbegeleider heeft hij het contact met de klanten, zijn vakkennis en talenten perfect weten te combineren. De vele klanten ervaren hem als betrouwbaar, precies en kundig.

Quote: “Werken voor DuurzaamWonen.nl biedt mij de perfecte mogelijkheid om te doen wat ik het beste kan: Met de klant om tafel, adviseren, ontzorgen en vooral organiseren en coördineren. Ik vorm de spil tussen de klant en het bouwbedrijf. Ik kan de klant laten kiezen uit alle mogelijkheden die DuurzaamWonen.nl biedt en zorg voor een optimale aansluiting met de bouwbedrijven, zodat zij het huis kunnen bouwen zoals de klant dat wil. Met een tevreden klant als beloning!”

Mail: ronaldhoekstra@duurzaamwonen.nl
Telefoon: 06 45 43 91 25

Profiel Froukje van der Schaar

Froukje van der Schaar heeft bij diverse bedrijven gewerkt. Altijd in een rol waarin ze op een betrokken en persoonlijke wijze advies heeft gegeven aan de zakelijke of particuliere klant. De afgelopen jaren heeft ze bij een zorgverzekeraar ervaring opgedaan als Adviseur zorg, inkomen en verzuim en is ze Projectcoördinator van een tweetal samenwerkingspilots geweest. Daarvoor is ze meerdere jaren werkzaam geweest in de makelaardij.

Quote: “Het belang van duurzaamheid is bij een ieder wel bekend maar is best lastig om concreet te maken. Dat ik vanuit DuurzaamWonen.nl een bijdrage mag leveren om duurzame bedrijven bijeen te krijgen en de toegankelijkheid van duurzame diensten en producten te bevorderen geeft mij veel genoegdoening en plezier.”

Mail: froukjevanderschaar@duurzaamwonen.nl
Telefoon: 06 17107344

Profiel Arthur Matien

Arthur Matien is geboren in 1970 en heeft na een opleiding aan o.a. Nyenrode Universiteit diverse vastgoedformules in de makelaardij ontwikkeld. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring in de corporatiesector alswel de financiële wereld. Hij kent de vastgoedketen door en door en is altijd gefocussed op de consument: wát biedt hem of haar daadwerkelijk woonplezier.

Quote: “Duurzaam wonen is niet meer de vraag: het gaat nu om de invulling. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen het liefst voor een energiezuinig of energieneutraal huis kiest. Onze taak is om die wens te vervullen: wij staan náást de koper, huurder, bouwer of bewoner. Wij behartigen zijn of haar belangen, helpen bij keuzes en begeleiden waar we kunnen.”

Mail: arthurmatien@duurzaamwonen.nl
Telefoon: 06 22 80 80 22

Profiel Bert van der Beek

Bert van der Beek is geboren in 1969 en is bewezen specialist in vastgoedontwikkeling, zowel commercieel als voor particulieren. Hij heeft zijn sporen verdiend als ontwikkelaar, beheerder van vastgoedportefeuilles en risicobeheer in samenwerking met zakelijke partijen, gemeentes en corporaties.

Quote: “Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Woonwensen veranderen, duurzaam (ver)bouwen, wonen en ondernemen zijn belangrijker in onze samenleving dan ooit tevoren. Duurzaam ondernemen is investeren in de toekomst. Bij duurzaam ondernemen worden bewuste keuzes gemaakt op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. De basis van duurzaam ondernemen is een manier van werken die net even een stap verder gaat dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.”

Mail: bertvanderbeek@duurzaamwonen.nl
Telefoon: 06 55 21 77 69

Profiel Iñes van der Beek

De verhuur en het beheer van huurwoningen is in handen van Iñes van der Beek. Binnen deze sector heeft zij ervaring opgedaan als manager verhuur bij een woningcorporatie. Als projectmanager is zij betrokken geweest bij diverse nieuwbouwprojecten.

Quote:  “Met kennis van de lokale markt en inzicht in de woonwensen van klanten kunnen we bij Duurzaamwonen.nl een product ontwikkelen dat prima aansluit op de markt.  Duurzaamheid speelt hierbij een steeds grotere rol: De bijdrage die we kunnen leveren aan het verminderen van onze voetafdruk én de verlaging van woonlasten van onze huurders.“

Mail: inesvanderbeek@duurzaamwonen.nl
Telefoon: 06 36 45 08 80

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer.

DuurzaamWonen.nl
Lavendelheide 21-203
9202 PD Drachten

085 79 20 153
E-mail: info@duurzaamwonen.nl