In het bezit van een bouwkavel? Of nog op zoek? Neem contact op met De Kopersbegeleider Ronald Hoekstra

Het bouwen en kopen van een nieuwbouwhuis kan best ingewikkeld zijn. DuurzaamWonen.nl vertaalt behoeften, wensen en ideeën naar schets(en) en concrete offertes en overeenkomsten. Van welstandscommissie tot planning, van intensieve begeleiding tot een éénmalig advies: wij helpen u verder. Vanaf de voorbereidende fase, gedurende het hele bouwproces en ook áchteraf.

Voor u als koper van een woning is het heel belangrijk om te weten hoe uw nieuwe huis en de omgeving eruit komt te zien en om er een goed gevoel bij te krijgen. DuurzaamWonen.nl helpt u bij het visualiseren van het huis en zorgt ervoor dat de u uw nieuwe huis langzaam maar zeker op het netvlies krijgen.

Wij nemen u als het ware bij de hand gedurende het hele kooptraject en maken het overzichtelijk.

Vraag hier nu kosteloos het eerste gesprek aan met Ronald

Maak kennis met Ronald Hoekstra

Zet vandaag de eerste stap naar uw nieuwe duurzame woning

De Kopersbegeleider - RonaldEen nieuw huis bouwen doet u niet elke dag en vergt goede voorbereiding. U bespaart veel tijd en geld wanneer u begeleid wordt door een professional. Van planning van de bouw tot de verkoop van uw huidige woning. 

Neem daarom vandaag nog contact op met Ronald Hoekstra. Hij is de expert in begeleiden van kopers naar hun nieuwe duurzame woning.

Bel 06 454 39 125 of stuur een email naar ronaldhoekstra@duurzaamwonen.nl.

Uw voordelen

  • Altijd Duurzaam gebouwd;
  • Altijd energiezuinig tot energie producerend gebouwd;
  • Altijd gebouwd door regionale financieel gezonde bouwbedrijven;
  • Altijd onafhankelijk getoetst op leefbaarheid en duurzaamheid (GPR-gebouw);
  • Altijd vrije keuze uit verschillende bouwsystemen (traditioneel, houtskelet, staalbouw, logbouw);
  • Altijd uw eigen accountmanager van aankoop tot oplevering;

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Heb je al een kavel in bezit?(verplicht)

 Ja Nee

Wat is de locatie van de kavel?

Voorkeursdatum

Persoonlijk bericht


Duurzaam wonen is de toekomst

Duurzaam Wonen gelooft samen met de aangesloten bouwbedrijven en installateurs niet alleen in energiezuinige woningen maar ook in een duurzaam bouwproces. Door te werken met verschillende bouwsystemen en verschillende niveaus van energieverbruik heeft de consument zelf de keuze hoe duurzaam hij wil wonen. Dat laatste is een belangrijk uitgangspunt van DuurzaamWonen.nl omdat we graag duurzaam willen zijn op basis van de marktvraag van de consument.

Wat andere bewoners zeggen over Duurzaamwonen.nl:

“Waarom kiezen voor een Duurzaamwonen.nl? Voor Kees en Leanne is het simpel. “Het is een supermoderne mooie duurzame woning. Het klimaat binnen is fantastisch en vanaf de eerste dag dat we de woning betrokken voelt het heel vertrouwd aan. De woning is degelijk gebouwd met een goede isolatie. Dit is niet alleen onze mening, maar ook van de mensen die bij ons over de vloer komen. Iedereen is reuze enthousiast! En over de samenwerking met DuurzaamWonen.nl: Het eerste ontvangst was heel correct. Voelde direct goed aan. En ook tijdens de overige afspraken werd alle tijd voor ons en onze wensen genomen. Conclusie: Ze hebben ons veel aandacht gegeven en onze plannen serieus genomen. Kortom… de gegeven pluim is dik verdiend!”

“Na de inventarisatie hebben we een aantal modellen gekregen van huizen die op ons kavel pasten. Daar hebben we één uitgekozen en zijn we met de indeling gaan schuiven. Zo wilden we de keuken meer bij de woonkamer betrekken. Ten eerste is dat gezelliger maar ook prettiger met drie, en straks vier, kleine kinderen. Boven hebben we nu 2 grotere en 3 wat kleinere slaapkamers gemaakt.” Het ontwerp bespreken met DuurzaamWonen.nl verliep soepel, vindt het gezin. “Ze gaven duidelijk aan of het bouwtechnisch gezien wel of niet kon, maar lieten ons heel vrij in onze keuzes.”