Woninglijn Hout

Finnhouse

Voor het aanbod van sfeervolle duurzame houten woningen, werken wij samen met Finnhouse. Finnhouse heeft ruim 45 jaar ervaring in ontwikkeling en bouw van houten woningen. Finnhouse woningen bieden sfeer, comfort en uitstraling. Elke Finnhouse is uniek en maatwerk, geheel ontworpen en gemaakt naar uw wensen.

Finnhouse P&B 100 basis 100m2-3-lager standpunt (1280x720)
kopstaartwoning

Post & Beam

Eenvoudig en transparant, maar ook elegant en een prachtige uiting van vakmanschap. Dat ziet u alleen bij de Post (paal) en Beam (balk) bouwmethode. De kracht van deze woningen zit niet alleen in de zichtbaarheid van de houten constructie. Het is ook een uitstekende bouwmethode om mooie grote, open ruimtes te creëren, waarbinnen u bijzonder veel mogelijkheden heeft om uw eigen stijl erin te verwerken. Van strak en modern tot rustiek en landelijk. De basis bestaat uit een zelfdragend massief houten frame. Wat u daar tussen plaatst, is volledig aan u zelf om te bepalen.

post-en-beam-finnhouse
3690 DSC_4477 (1280x857)

Logwoning

Houten loghuizen bieden een unieke en rustieke uitstraling en zijn daarom al eeuwenlang erg geliefd. Elke stam is anders en geen enkele log is hetzelfde. Daarmee is elk loghuis een kunststuk op zich. Naast de unieke uitstraling, hebben ze ook uitstekende isolerende eigenschappen en zijn ze uiterst duurzaam te noemen.

loghuis
logwoning-2