Eco-Ready Woningen

Eco readyhouse H1            ERH_VISUALISATIONS_H3_EXTERIOR_1_BRANDED-min

Gebouwd om energie te besparen
Een huis dat is gebouwd om energie te besparen, met een functioneel design voor optimale ruimte. Dat is een Eco Ready woning. Opvallend aan deze woningen is het moderne uiterlijk, met strakke lijnen geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme. Wilt u een duurzaam huis bouwen en houdt u van licht, lucht en ruimte om u heen? Dan is een Eco Ready woning geknipt voor u.

Duurzaam en gezond wonen
EcoReady woningen zijn stuk voor stuk ontwikkeld als energiebesparende woningen met de potentie om geheel energieneutraal te worden opgeleverd. Zonnepanelen leveren 100% groene en gratis energie voor de duurzame warmtepomp en vloerverwarming. In combinatie met de optimale isolatie – triple beglazing en zonwering op zuid – bespaart u al snel kapitalen op je stookkosten. Bovendien profiteert u van een behaaglijk, goed geventileerd binnenklimaat, met altijd verse en gezonde lucht.

ERH_VISUALISATIONS_H3_INTERIOR_3_BRANDED-min            ERH_VISUALISATIONS_H7_INTERIOR_3_BRANDED-min

Uniek modern design
Bent u wars van eenheidsworst? Bij een Eco Ready woning hoeft u niet bang te zijn dat uw huis opgaat in de grijze nieuwbouwmassa. Deze huizen onderscheiden zich niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook qua design. Ook binnen de Eco Ready woninglijn vindt u volop variatie: van klassiek gezinshuis met dakterras tot avant-gardische woning met kubistische vorm. Elk huis is functioneel ontworpen en naar eigen wens in te delen. Wilt u een werkkamer op de begane grond, een inpandige garage of een levensloopbestendige woning? Wat uw wensen ook zijn, de architect zet ze voor u op papier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van energieneutraal wonen in een eigenzinnig Eco Ready woning? Wij staan u tijdens het hele proces, van het eerste schetsontwerp tot de oplevering, graag terzijde met raad en daad!

Vraag nu meer informatie aan!

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Heb je al een kavel in bezit?(verplicht)

 Ja Nee

Wat is de locatie van de kavel?