Duurzaam ondernemen met DuurzaamWonen.nl

Duurzaam ondernemen is investeren in de toekomst. De basis van duurzaam ondernemen is een manier van werken die net even een stap verder gaat dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

Voor veel bedrijven en organisaties is het een uitdaging om concreet invulling te geven aan het begrip “duurzaamheid”. DuurzaamWonen.nl biedt hiervoor dé oplossing middels een landelijk samenwerkingsverband van bouwkundige specialisten waarbij duurzaamheid, mensen, innovatie en de maatschappij centraal staan. Bedrijven die lid kunnen worden van het samenwerkingsverband zijn (middelgrote) bouwbedrijven, installateurs, architecten, financiers en bouwmaterialenhandels.

Toegevoegde waarde van DuurzaamWonen.nl voor uw bedrijf

Naast een duurzame ideologie moet een samenwerking ook daadwerkelijke toegevoegde waarde hebben. Voor bedrijven biedt DuurzaamWonen.nl de volgende voordelen waardoor een lidmaatschap zich zeker zal terug verdienen.

DuurzaamWonen.nl heeft vanuit commercieel oogpunt een aantal producten en diensten ontwikkeld voor de aangesloten bedrijven:

  • diverse duurzame particuliere woninglijnen
  • support bij de verkoop van duurzame woninglijnen
  • duurzaam renovatieprogramma
  • duurzame onderhoudsdienst

Daarnaast krijgen aangesloten bedrijven formulebegeleiding op het gebied van marktbenadering en marketing om “duurzaam” te integreren in de bedrijfsvoering. Vanuit DuurzaamWonen.nl worden frequent (netwerk)bijeenkomsten georganiseerd om kennis en innovaties met betrekking tot duurzaamheid uit te wisselen. Ook het sparren met relaties, gezamenlijke aanbestedingen, het ontwikkelen van aanvullende duurzame diensten en benchmarken zijn belangrijke onderdelen binnen DuurzaamWonen.nl

Ook lid worden van DuurzaamWonen.nl ?

Wilt u meer informatie over een lidmaatschap van DuurzaamWonen.nl, laat het ons weten , wij informeren u graag over de mogelijkheden.