Bouwen, wonen en leven in harmonie

Het ‘zelf’ bouwen van een woning, duurzaam en naar eigen wens? Bij DuurzaamWonen.nl bent u aan het juiste adres. Wij voldoen aan alle kwalificaties voor duurzaam bouwen. Dit begint bij de keuze voor het gebruik van energiebesparende materialen en eindigt in de realisatie van zeer energiezuinige en comfortabele woningen.

Duurzame relatie

Een duurzame relatie

Duurzaamheid gaat niet alleen over energiebesparing en gebruik van natuurvriendelijke materialen. Wij hechten aan een duurzame relatie met iedereen die bij het bouwproces betrokken is. Door open met elkaar te communiceren en wederzijds begrip te hebben voor elkaars belangen, zorgen we er voor dat het einddoel in zicht blijft: uw duurzame droomwoning, gebouwd met zowel letterlijk als figuurlijk een minimum aan ‘verspilde’ energie.

Onze bouwfilosofie

We maken gebruik van de laatste technieken en materialen en verwerken dit op basis van het ambachtelijk timmer- en installatiewerk. Met respect voor het milieu, energiezuinig en efficiënt. We betrekken de regionale bouwbedrijven en installateurs met hun eigen ambachtslieden erbij. We bieden u meerdere bouwmethoden, zoals traditioneel, houtskelet, staal of met logs. Kiest u voor een van onze modellijnen in steen of hout, of gaat u voor een ontwerp op maat met behulp van onze architect?

Het resultaat

Wij bieden u een huis dat, naast duurzaam, ook het comfort geeft dat aan moderne eisen voldoet. Een bijzonder mooi, behaaglijk en milieubewust huis dat geheel in harmonie is en blijft met haar omgeving. Een duurzaam resultaat dat meer is dan alleen resultaat. Het houdt rekening met het geheel.

Vraag nu meer informatie aan!

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Heb je al een kavel in bezit?(verplicht)

 Ja Nee

Wat is de locatie van de kavel?