Burgum

Informatiebijeenkomst 10 juni in Burgum

De woningen in Burgum zijn in prijs verlaagd! Dit kunnen wij realiseren door de woningen in een nieuwe fasering te bouwen. Bij deze duurzame manier van faserend bouwen zullen wij kosten besparen en hier plukt u de vruchten van. Je kunt daarom al vanaf €167.500 een woning in Burgum kopen. Op 1 oktober 2017 beginnen we met het bouwproces.

Informatiemiddag

Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen van dit project organiseren we op 10 juni een informatiebijeenkomst in Burgum. Je kunt ons van 11:00 tot 14:00 vinden op de bouwlocatie op de Koningin Julianastraat/Prinses Irenestraat. Tijdens deze informatiemiddag houden we je op de hoogte over de woning en planning. Je kunt deze dag ook een virtueel kijkje nemen in je toekomstige huis door middel van een VR-bril!

Kom gezellig langs! En wanneer je op 10 juni een optie op een woning neemt krijg je een waardebon van €500,- die je kunt besteden aan meerwerk. Daarnaast maken alle kopers ook nog eens kans op een keukencheque!*

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd hoe de huizen er uit komen te zien? Neem dan eens een kijkje in Stiens op het Lysterbeipad. Hier zijn door bouwbedrijf Kolthof vergelijkbare rijwoningen gebouwd en net opgeleverd. Let op! De woningen zijn weliswaar vergelijkbaar, maar de woningen in Burgum hebben een grotere zolder.

We zien je graag op 10 juni. Voor de kinderen staat een springkussen klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsitems en activiteiten.

Contact

DuurzaamWonen.nl
Lavendelheide 21-203
9202 PD DRACHTEN
info@duurzaamwonen.nl
085 79 20 153
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement © 2017 Duurzaamwonen.nl