Meer informatie ontvangen?

Huurwoning Bedum Ter Laan

Heerlijk wonen in Bedum met de stad Groningen binnen handbereik!

zonnepanelen_icon

Zonnepanelen

parkeren_icon

Parkeerplaats op terrein

prijs_icon

Vanaf 825 p/m

Alle bijzonderheden op een rij

  • Duurzame woningen
  • Moderne keuken met duurzaam keukenblad voorzien van Whirlpool apparatuur o.a. multifunctionele oven met smartclean, koelkast en vaatwasser
  • 3 slaapkamers
  • Met zonnepanelen
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Kavels met groene afscheidingen in de vorm van hagen en schermen met hedera die met verschillende hoogten het contact tussen openbaar en privé mogelijk maken.

Meer informatie ontvangen?

Galerij

4 Rijwoningen aan Smient in Bedum

Bedum, een prachtig dorp gelegen in een groene omgeving. Met zo’n 8.600 inwoners is Bedum het grootste dorp binnen de gemeente Bedum. Wonen in Bedum, Ter Laan biedt de ideale combinatie van ontspannen landelijk wonen in een kinderrijke buurt met uitgebreide voorzieningen van het dorp en de stad Groningen binnen handbereik.

Beschikbaarheid
Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar.

Ter Laan Bedum

Prijzen

Vanaf 825,- per maand!

Duurzaam

Greenpanel: duurzaam keukenblad
Alle huurwoningen hebben een keuken die is voorzien van een werkblad die milieuvriendelijk is. En voorzien van het Fsc keurmerk. Greenpanel voldoet aan de allerstrengste normen voor samengestelde houtproducten. Het werkblad is een van de eerste plaatmaterialen die aan de hoogste eisen voldoet. Verder is de keuken voorzien van diverse apparatuur waaronder oven, wasemkap, fornuis, vaatwasser en koelkast.

Galerij

Schrijf je nu in voor een huurwoning